15 травня 2024, середа

Проти перейменування Кіровограда в Єлисаветград створили петицію

На сторінці офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася петиція проти перейменування Кіровограда на Єлисаветград. Про це Златополю повідомили громадські активісти.
Суть звернення зводиться до того, аби не допустити перейменування Кіровограда на Єлисаветград, вибравши серед таких назв – Златопіл, Інгул, Тобілевичі, Скіфопіль, Екзампей.
Ініціатором подання петиції Значиться Шевчук Іван Олександрович. Петицію було подано 29 серпня. На даний момент до кінця збору підписів залишилося 89 днів. Із необхідних 25 тисяч підпаисів поки що зібрано лише 130. 
 
 
На розгляд президента буде подаватися електронна петиція, на підтримку якої зібрано не менше 25 000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.
Для розгляду петиції буде створюватися робоча група для опрацювання порушених у зверненнях питань із залученням до складу такої групи представників зацікавлених органів, а в разі необхідності – представників інститутів громадянського суспільства, експертів, спеціалістів, консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, наголошується в документі .
У разі визнання за доцільне реалізовувати викладені в електронній петиції пропозиції шляхом видання акта Президента України або внесення на розгляд Верховної Ради України відповідного законопроекту Адміністрація Президента України вживає в установленому порядку заходів щодо підготовки таких проектів актів"
Проти перейменування Кіровограда в Єлисаветград створили петицію
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований