18 квітня 2024, четвер

У Кіровограді презентували рух “Антиреванш”

Представники ряду політсил презентували в Кіровограді громадський рух "Антиреванш" направлений на недопущення до влади колишніх регіоналів та перейменування міста в "Єлисаветград", інформує кореспондент Златополя з місця події. 
 
Суть руху журналістам роз'яснювали кандидат на посаду міського голови від "УКРОПу" Василь Ращупко, самовисуванець Андрій Максюта, кандидат на посаду міського голови від "Народного контролю" Сергій Михальонок, представник "Самопомочі" Віталій Пінчук, а від "Правого сектору – Євген Миценко. 
Модератором заходу виступив громадський активіст Дмитро Сінченко, котрий зачитав присутнім відкритий лист в котрому виклали власну позиції – "жодного голосу реваншистам".
 
 
Першочерговим кроком руху має стати збір підписів за відміну проведення громадського опитування, щодо перейменування міста Кіровограда на котре, нагадаємо, виділено з міського бюджету 600 тис. грн.. 
Надалі "Антиреваншисти" пропонують взагалі викреслити зі списку варіантів на перейменування варіант "Єлисаветград".
Активісти зізнались, що розуміють певну запізнілість власної ініціативи, однак вважають за подрібне здійснювати хоча б такий, "показовий" спротив.
Виступають політики й проти кандидатури Райковича, котрого підтримують як екс-регіонали, так і представники нинішнього керівництва міста. Загалом для реалізації своїх задумів у "Антиреваншистів" є 18 днів.
У Кіровограді презентували рух “Антиреванш”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований