09 травня 2024, четвер

Олександрійці не можуть знайти дільниці

В Олександрії, що на Кіровоградщині, у найбільш густонаселених мікрорайонах міста, зокрема в «Південному» (так званий «БАМ») та в районі площі Попова («Тинда»), виборчі дільниці недоступні для виборців. Про це повідомляють «Олександрійські новини».
На будівлях, у яких розташовуються сім виборчих дільниць, відсутні вивіски та вказівники куди рухатись аби дістатись приміщення дільничної виборчої комісії.
У деяких будівлях ледве можна знайти дільниці, а в тих, які можна знайти, – ні з ким з членів ДВК не можна поспілкуватись, бо вони відсутні на місцях.
Лише в одній виборчій комісії – в приміщенні школи № 17 (№ 350759) чергувала член комісії, яка на прохання могла перевірити наявність виборця у списках.
На декількох виборчих дільницях, а саме в палаці культури «Світлопільський» (дільниці №№ 350754, 350757) та дитячої лікарні (№ 350758) журналіст зустрів виборців, які хотіли перевірити наявність власних прізвищ у списках, але знайти членів виборчої комісії не змогли, оскільки дільниці були просто зачинені.
 
 
Згадані виборчі дільниці та дільниці, які розташовані в приміщенні ПТУ № 17, є великими дільницями, на яких участь у голосуванні можуть взяти близько тисячі виборців. Всього у місті Олександрії для проведення виборів утворено на постійній основі 42 виборчі дільниці.
 
Олександрійці не можуть знайти дільниці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований