27 квітня 2024, субота

У Кіровограді скуповували голоси (ФОТО, ВІДЕО)

Аби привернути увагу виборців, щоб ті не продавались за гречку, активісти правозахисної громадської організації «Територія успіху» організували специфічну вуличну акцію, пише кореспондент Златополя.
Організатори зазначають, що на минулих виборах були часті випадки індивідуального підкупу, коли персонально роздавали гроші, або ж продукти харчування. То цього року кандидати скуповують голоси оптом – проводячи ремонти житлових будинків чи територій.
[widgetkit id=903]
Акцію провели на площі перед міськрадою. Організували її у вигляді театралізованої вистави. За сценарієм, все починається з того, що депутат вимагає від людей податки. Зібрані гроші кладе до своєї скарбнички і лише маленький відсоток йде до бюджету на потреби людей. Перед виборами, кандидат починає роздавати обіцянки і підкуповує людей гречкою. Отримавши необхідну підтримку, він руйнує мрії виборців лопаючи надувні кульки, які й були обіцянками. 
По завершенню учасники та глядачі акції робили селфі з табличкою «Я не продаю свій голос». Активісти сподіваються, що в такий спосіб достукаються до виборців і 25-го жовтня голосуватимуть розумом, а не гаманцем чи шлунком.
{youtube}v=kAOBcUrKyOE{/youtube}
У Кіровограді скуповували голоси (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований