13 травня 2024, понеділок

Іван Марковський підбив підсумки роботи міської влади за рік

Іван Марковський провів останню прес-конференцію в статусі секретаря Кіровоградської міськради, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Розпочав пан Марковський із загальних питань – результатів Революції гідності, загальноукраїнської бідності, високих тарифів та передвиборчої гонки.Чиновник поскаржився – наразі усі починання влади, то й  же ремонт доріг, сприймаються кіровоградцями як політичний піар. 
Що ж до конкретики, то згідно озвученої інформації, за рік на благоустрій міста було витрачено близько 100 млн. грн., більша частина з котрих була витрачена на ремонт прибудинкових територій та доріг місцевого значення. 
 
 
Окрім того, до кінця року планують завершити ремонт дитячого інфекційного відділення, паліативного відділененя та пологового будинку. Згадав Іван Марковський і про побудований міст, що з'єднав парк Пушкіна та однойменну вулицю, а також проанонсував будівництво транспортного мосту на Лелеківці, котрий з'єднає вулиці Московську та Балтійську. Початок будівництва заплановано на кінець листопада, вартість робіт – близько 3 млн. грн..
Іван Марковський підбив підсумки роботи міської влади за рік
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований