17 травня 2024, п’ятниця

У Світловодську визначили лідера мерських перегонів

За попередніми даними у виборчих перегонах за крісло міського голови міста Світловодська, що на Кіровоградщині, перемагає Валентин Козярчук (УКРОП), пише сайт «Світловодськ».
 
 
За нього проголосувало 2611 виборців. Трохи менше голосів у чинного міського голови Юрія Котенка (ВО "Батьківщина") — 2495 голосів, та у Руслана Степури (ВО "Свобода") — 2226 голосів.
 
Серед політичних партій по виборах до міської ради за попередніми даними лідирують "Свобода", "Опозиційний блок", "УКРОП", "Батьківщина", "Самопоміч"; до обласної ради — "Свобода", "Опозиційний блок", "Самопоміч", "Батьківщина".
 
 
 
 
До міської ради впевнено проходять лідери серед партій: "Свобода" і "Опозиційний блок". Остаточні результати сподіваємося отримати завтра. *** За даними спостерігачів до Світловодської міської ради увійдуть 9 партій: "Свобода" – 5 депутатів, "Опозиційний блок" – 5, "Батьківщина" – 5, "УКРОП" – 4, "Солідарність" – 3, "Самопоміч" – 3, Радикальна партія – 3, "Народний контроль" – 3, Партія пенсіонерів – 3. Не подолали бар’єр у 5% такі партії: “Наш край", Народний Рух України, "Воля", "Народна партія". До Кіровоградської обласної ради пройшов Костянтин Каспров ("Опозиційний блок") по Власівському виборчому округу
 
Вищезазначені дані є неофіційними, оскільки виборча комісія наразі не закінчила свою роботу. Через те, що члени комісії втомилися, було прийняте рішення зробити перерву у засіданні до завтра, 27 жовтня 2015 року.
У Світловодську визначили лідера мерських перегонів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований