18 травня 2024, субота

Кіровоградські комуністи ходять містом як “Нова держава”

До річниці Жовтневого перевороту в Кіровограді пройшла хода і мітинг комуністів, який організувала міська організація партії "Нова держава". Про це пише офіційний сайт КПУ.
Як повідомляється на сайті, під червоними прапорами і з транспарантами соціальної спрямованості колона демонстрантів пройшла центральною вулицею міста до міської ради, де учасники маршу провели свій мітинг.
Учасники акції виступили проти капіталістичного ладу, соціальної нерівності, безробіття, постійного зростання цін і тарифів та порушення громадянських прав.
Під час мітингу його учасники засудили соціально-економічну політику влади і на знак протесту подарували «бідним» чиновникам кошик із продуктами, так званого борщового набору, ціни на які буквально досягли космічних висот. Також, кіровоградці, піднесли владі «гарбуза», як символ того, що їм така влада не потрібна.
У цій же новині, яка описує мітинги усіх комуністів України, йдеться про те, що в Україні "підняв голову фашизм та неофашизм", в країні "закріплюється націоналістична диктатура", а "завдяки Великому Жовтню вперше відбулося об'єднання українських земель в єдину Радянську Україну, що і поклало початок державності України".
Кіровоградські комуністи ходять містом як “Нова держава”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований