29 квітня 2024, понеділок

У Кіровограді нардеп розповів про те, як кандидата в мери обливають брудом

Сьогодні, 11 листопада, у Кіровоградському прес-клубі відбулася прес-конференція керівника виборчого штабу Андрія Райковича Костянтина Яриніча, під час якої він підбив підсумки першого туру виборів та повідомив, що чекатиме на кіровоградців протягом наступник декількох днів, та, зокрема, у день виборів міського голови, інформує кореспондент Златополя. 
 
Як повідомив журналістам Костянтин Яриніч, лідер мерських перегонів Андрій Райкович провів зустріч у форматі круглого столу з усіма політичними партіями, аби ті могли відчути та пересвідчитися у тому, що Райкович відповідає тим вимогам, та якостям, які потрібні новому меру. 
«У досить відвертій розмові з усіма політичними партіями, які пройшли до міської ради, Андрій Павлович наголосив, що проти розподілу портфелів та не збирається роздавати посади. Для нього, у першу чергу, важливий професіоналізм та бажання працювати. Розбудовою міста займатиметься не лише Райкович, а й уся команда БПП Солідарність», – прокоментував Яриніч. 
Також Костянтин Яриніч повідомив про брудні політичні технології, які нібито використовує опонент Райковича Артем Стрижаков. Зокрема, у газеті «Первая Городская», яка, за словами керівника штабу Райковича, належить Стрижакову, йдеться про нібито пропозицію крісла заступника міського голови, в обмін на те, що він зніметься з перегонів.
У Кіровограді нардеп розповів про те, як кандидата в мери обливають брудом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований