19 травня 2024, неділя

На голову Кіровоградської обласної ради подано одну кандидатуру

Головою Кіровоградської обласної ради сьомого скликання може стати голова облради шостого скликання, представник "Батьківщини" Олександр Анатолійович Чорноіваненко. На посаду голови обласної ради його запропонував представник "Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Кандидатура Олександра Чорноіваненка стала єдиною, винесеною на розгляд депутатів облради, повідомляє кореспондент Златополя з місця подій. 
 
– Усвідомлюючи, що така політична сила як "Солідарність", яка представляє Президента, запропонувала мою кандидатуру, я не маю права не погодитися. Наша політична сила "Батьківщина" разом із БПП у Верховній Раді працює в коаліції. Хочу зауважити,ю що на цю посаду я йду тільки для того, аби допомогти об'єднати Україну заради спільного блага. Заради плідної роботи нашого депутатського корпусу, я даю свою згоду на висування в кандидати на голову обласної ради. – зазначив під час вистукпу перед голосуванням Олександр Чорноіваненко. –  Шановні депутати! Я хочу привітати вас з тим, що ви стали депутатами. Я усвідомлюю, щзо від голови обларади залежить те. наскільки буде організаовано роботу обласної ради. Ми розуміємо, що жвиемо в непростий час. Війна на Сході триває. Ми зобов*язані зараз визначити своїм пріоритетом єднання. Єднання тут, на Кіровоградщині. Я беру на себе зобов'язання організувати роботу обласної ради оптимально.
На даний момент кандидатуру для голосування вносять в бюлетень для таємного голосування. В роботі обласної ради оголошено перерву до 12-00.
Станом на 12-07 розпочалося таємне голосування. О 12-40 мають бути оголошені результати виборів.
 

На голову Кіровоградської обласної ради подано одну кандидатуру
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований