07 травня 2024, вівторок

Першим заступником голови Кіровоградської облради стане Юрій Гугленко? (ОНОВЛЕНО)

Вдруге обраний головою Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко вніс пропозицію щодо кандидатури першого заступника голови облради. Чорноіваненко запропонував на посаду свого першого заступника представника БПП "Солідарність" Юрія Гугленка. Про це пише кореспондент Златополя з місця події.
Кандидатуру Юрія Гугленка підтримали і представники "Самопомочі" в обласній раді. Гугленко обирався до облради в Знам'янському районі. До цього він стажувався на посаду заступника голови ОДА, а згодом очолив Знам'янську РДА.
– Своїм завданням вбачаю постійну роботу і підтримання тісного зв'язку з депутатами. Вважаю, що потрібно співпрацювати з виконавчою владою. Готовий до роботи. Дякую. – коротко виступив Юрій Гугленко.
Зараз оголошено перерву в роботі облради для того, аби лічильна комісія сформувала бюлетень для таємного голосування за першого заступника голови облради. 
Як повідомляє наш кореспондент, форму бюлетня уже затвердили. Для таємного голосування і підрахунку голосів облрада взяла перерву до 13-45.
Першим заступником голови Кіровоградської облради стане Юрій Гугленко? (ОНОВЛЕНО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований