01 червня 2024, субота

У Кіровограді єдиного кандидата на посаду секретаря міськради обирали до вечора

На посаду секретаря міськради нинішній міський голова запропонував представника «Самопомочі» – Володимира Смірнова. Та з 10-ї ранку й до 4-ї пообіді місцеві депутати не могли передати претенденту повноваження посадовця. 
Все через проблеми у підрахунку голосів. Саме ж волевиявлення здійснювалось таємно, у кабінках та з бюлетенями. Під час підрахунку результатів лічильна комісія виявила бланки з позначками «Б» та «П». Cприйнявши це за порушення, результати голосування визнали недійсними і оголосили перерву. Відтак, порядок денний і сама робота сесії була блокована. Лише після 15:00 депутати повторно зайшли до кабінок для голосування. Цього разу результат визнали дійсним: «За» проголосувало 24 депутати, «проти» – 13, «утрималось» – 7 депутатів.
Одразу після оприлюднення протоколу, новообраний секретар міської ради приступив до своїх повноважень. Затримку сесії вважає провокацією та тиском однієї з фракцій на міського голову. Жодних образ на депутатів, які до цього причетні, не тримає і сподівається налагодити діалог.
{youtube}v=UCa8fbZYfzs{/youtube}
У Кіровограді єдиного кандидата на посаду секретаря міськради обирали до вечора
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований