28 березня 2024, четвер

Міська рада Кропивницького планує зібратися наступного тижня: Табалов “погрожує” двома сотнями питань

Друге засідання сьомої сесії міської ради Кропивницького має відбутися наступного тижня. 
Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 6 березня, інформує Златопль із посиланням на прес-службу міськради.
Як повідомляється, за час, що пройшов від початку роботи сьомої сесії, процедуру оприлюднення на офіційному сайті пройшли ще низка важливих для громади проектів рішень. Тож на наступне сесійне засідання буде внесено вже не сто, а понад двісті питань, відзначив Андрій Табалов.
У той же час, міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради наголосив на неприустимості зривів засідань міської ради у сьогоднішній ситуації. На думку очільника міста, це призволить до суттєвого затягування з вирішенням нагальних проблем в обласному центрі.
Нагадаємо, що у минулому засіданні, після двох годин обговорень та дебатів, секретар міськради Андрій Табалов оголосив перерву на невизначений строк. 
Суперечки між депутатською більшістю, яка прибула на сесію не в повному складі, та представниками демократичних сил викликав проект порядку денного до котрого,  як повідомив лідер фракції "Батьківщина" Олександр Цертій, було внесено багато неузгоджених питань, в тому числі "Про затвердження Програми розвитку міського пасажирського транспорту та зв'язку у м.Кропивницькому на 2017 рік". У той же час було проігноровано ряд пропозицій щодо включення в порядок денний проектів рішень які було обговорено на вчорашній погоджувальній нараді.  Для вирішення ситуації Олександр Цертій запропонував проголосувати за альтернативний порядок денний, до котрого включити питання про депутатські запити, про надання одноразової адресної грошової допомоги, про внесення змін до рішення ради "Про встановлення єдиного податку" і про відміну рішення виконкому про встановлення тарифів на проїзд.
Дану пропозицію секретар міськради Андрій Табалов проігнорував, вказавши, що для початку необхідно проголосувати за прийняття першогочергового порядку денного "за основу", а потім вже вносити до нього зміни. 
У підсумку, після двох годин обговорення депутати спробували проголосувати за пропозицію Табалова, однак їм забракувало голосів. За прийняття порядку денного проголосувало лише 15 з 35 присутніх на сесії депутатів. У підсумку секретар оголосив безстрокову перерву.
Фото – Златопіль
 

Міська рада Кропивницького планує зібратися наступного тижня: Табалов “погрожує” двома сотнями питань
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований