16 травня 2024, четвер

Скасування підвищення тарифів на проїзд на завтрашню сесію міськради Кропивницького виносити не будуть

До сотні питань порядку денного завтрашньої сесії міської ради Кропивницького, що наразі опублікований на офіційному сайті міськради, планується додати ще сотню, однак вже після прийняття за основу наявного документу.
Про це на погоджувальній нараді з керівниками фракцій та груп повідомив міський голова Андрій Райкович, інформує кореспондент Златополя.
Незважаючи на вимоги частини депутатського корпусу ряд запитань, в тому числі про скасування рішення виконавчого комітету №961 щодо підвищення вартості проїзду, на завтрашнє засідання виноситись не планується.
"Всі принципи демократії будуть дотримані. Усі питання, що пройдуть 20-денний строк оприлюднення, можуть бути додані до порядку денного вже під час самого засідання", – зазначив Райкович. 

Нагадаємо, проект рішення щодо скасування рішення виконкому про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті Кропивницького підготовлено демократичною опозицією міської ради. Інформацію про те, що депутати спробують скасувати скандальне підняття вартості проїзду озвучив глава фракції "Батьківщина" в міськраді Олександр Цертій ще 19 лютого. Однак через ситуацію під час сесійного засідання міській раді Кропивницького його поки не вдалося розглянути.

Фото – Златопіль
Скасування підвищення тарифів на проїзд на завтрашню сесію міськради Кропивницького виносити не будуть
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований