15 травня 2024, середа

Делегація з Кіровограда переймає досвід Одеси

Одеський міський голова Геннадій Труханов учора, 19 серпня, зустрівся з делегацією з Кіровограда на чолі з головою Кіровоградської обласної ради Олександром Чорноіваненком. Про це пише Глас
Гості відзначили, що основна мета зустрічі – перейняти досвід одеситів в питаннях організації харчування в школах і лікарнях. також у ході зустрічі сторони обговорили й інші програми, які Одеса успішно реалізовує в соціальній сфері.
Глава Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко зазначив, що основна мета візиту делегації до Одеси – перейняти досвід одеситів в питаннях організації харчування в школах і лікарнях. Гості відзначили, що до того рівня організації харчування в школах і лікарнях Одеси дійсно потрібно прагнути. така організація є також важливим кроком на шляху боротьби з корупцією. Крім того, гості обговорили з Одеським міським головою сфери подальшої спільно роботи з метою забезпечення гідного соціального захисту населення, який дуже потребують підтримки місцевої влади.
– Цю підтримку ми побачили особливо в навчальних закладах, де депутатським корпусом міської ради виділяються кошти на харчування в таких межах, які дозволяють на 100% забезпечити учнів 1-4 класів і, безумовно, хто потребує отримання даної послуги в старших класах. і безумовно, в закладах охорони здоров'я, де ми побачили такі витрати коштів, вірніше не витрати, а спрямування коштів на одного пацієнта в розмірі в лікарнях – 64 гривень, а в пологових будинках – 73 гривні. це мрія для кожної людини в тому чи іншому населеному пункті – зазанчив голова Кіровоградської обласної ради.
 
 
Також у ході зустрічі сторони обговорили програму «Електронне місто» яка реалізовується в Одес в рамках стратегії 2020, яку затвердив Президент України. Представники Кіровоградської делегації відзначили, що те, наскільки успішно цей проект реалізовується в місті, говорить про те, що влада відкрита для народу. 
Геннадій Труханов – Одеський міський голова:
– Ви знаєте, дуже приємно що ось такі взаємини складаються між регіонами, між містами, обласними центрами і дійсно ви правильно абсолютно сказали, що навіщо винаходити велосипед, якщо можна вже подивитися найголовніше, не просто що придумали, а практичне застосування і результат. оцінити результат, подивитися і, найважливіше для нас, я думаю, врахувати десь наші недоробки, тому що вони безумовно є! коли щось починаєш вибудовувати, думаєш що якщо почати спочатку – щось би зробив по-іншому!
Олександр Черноіваненко – глава Кіровоградської обласної ради:
– Хочу зазначити, що ті заходи, соціальні заходи, які робляться в місті, вони є прикладом для всієї України і в тому числі Кіровоградщини, яка є сусідом Одеської області
У ході зустрічі, сторони відзначили, що основне завдання яке стоїть перед представниками влади в Україні – максимально полегшити соціальну напругу серед населення. Одесити відзначили, що відкриті для всіх міст, які хочуть перейняти досвід у реалізації тих чи інших програм.
{youtube}v=EFamupEUjUU{/youtube}
Делегація з Кіровограда переймає досвід Одеси
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований