14 травня 2024, вівторок

“Олександрію” розгромили на її полі

«Олександрія» удома в 23-му турі чемпіонату України учора, 24 квітня, зазнала розгрому від «Дніпра» – 0:4. Про це пише Гречка.
Всі чотири голи команда Володимира Шарана пропустила у другому таймі. На 50-й хвилині початок розгрому поклав Андерсон Піко, який спочатку заробив штрафний, а потім бездоганним потужним ударом відправив м’яча у самісіньку дев’ятку.
З 76-ї хвилини олександрійці грали у меншості без свого воротаря Андрія Новака. Він збив Матеуса та отримав червону кратку, а його місце в рамці воріт зайняв польовий гравець Віталій Пономар, який і пропустив решту голів. 
Подвоїв рахунок Руслан Ротань. Ще двічі команда Мирона Маркевича святкувала взяття воріт господарів на останніх хвилинах основного часу. Забитими голами відзначилися Джон Руїс і Бруну Гама.
Для «Олександрії» ця поразка стала найбільшою в сезоні.
«Олександрія» – «Дніпро» – 0:4 (0:4).
«Олександрія»: Новак, Чеботаєв, Басов, Імереков, Запорожан, Полярус (Козак, 59), Леонов, Дедечко (Грицук, 56), Чорній (Есеола, 75), Банада, Пономар.
«Дніпро»: Лаштувка, Піко, Гуйє, Чигринський, Безус (Ротань, 66), Шахов (Едмар, 81), Лео Матос, Політило, Гама, Руїс, Зозуля (Матеус, 75).
Голи: 0:1, Піко Андерсон (50); 0:2, Ротань Руслан (79), 0:3, Руїс Джон (89), 0:4, Гама Бруно (90).
Попередження: Басов (22), Шахов (24), Дедечко (37), Леонов (48), Безус (64), Есеола (85).
Вилучення: Новак (76).
Порзка не вплинула на розташування «Олександрії» у турнірній таблиці. Із 36 очками городяни продовжують посідати шосте місце.
Наступну гру «Олександрія» проведе 29 квітня у Луцьку з «Волинню».
“Олександрію” розгромили на її полі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований