16 травня 2024, четвер

Уже троє легкоатлетів з Кіровоградщини поїдуть на Олімпійські ігри

Вихованка Олександрівської районної ДЮСШ Тетяна Мельник на Чемпіонаті України з легкої атлетики, що завершився 19 червня в Луцьку, виконала норматив на участь в Олімпійських іграх 2016 у Ріо-де-Жанейро, пише Гречка.
На дистанції 400 метрів серед жінок вихованка Вадима Приймака вибігла з 52 секунд (51,92) та виконала норматив не лише на участь у Чемпіонат Європи, що за три тижні пройде в Амстердамі, але і на Ігри-2016 у Ріо. У фіналі її результат перевершили лише три українки – Ольга Бібік (51,69), Юлія Олішевська (51,70) і Ольга Земляк (51,89). 
До головних національних змагань у Луцьку олімпійський норматив був лише у Земляк.
Із показаним результатом, який є новим рекордом області, в заліку молоді Тетяна Мельник стала чемпіонкою України. 
Інформацію про виконання олімпійського нормативу Тетяною Мельник кореспонденту «Гречки» підтвердив тренер спортсменки Вадим Приймак.
– Моя вихованка «вибігла» з 52 секунд, увійшовши до четвірки спортсменок, яким це вдалося. Завтра, 22 червня, на виконкомі Федерації легкої атлетики України буде затверджений попередній склад спортсменів на участь у Чемпіонаті Європи та Олімпійських іграх. Разом із трьома кращими легкоатлетками країни Тетяна Мельник у Ріо-де-Жанейро виступатиме в естафеті 4х400 метрів. Нині моя підопічна живе у столиці, тому представлятиме одразу два регіони – Кіровоградську область і місто Київ.
Нагадаємо, ліцензії на участь в Олімпійських іграх-2016 виконали ще двоє представників Кіровоградщини – легкоатлет Дмитро Яковенко і дзюдоїст Кеджау Ньябалі.
Уже троє легкоатлетів з Кіровоградщини поїдуть на Олімпійські ігри
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований