16 травня 2024, четвер

Кіровоградські спортсменки здобули перемогу на Кубку України зі спортивної гімнастики

Три кіровоградські спортсменки привезли нагороди з Кубку України зі спортивної гімнастики, що пройшов на базі олімпійської підготовки національної збірної у Конча-Заспі в Києві, пише Гречка.
 
Вихованки спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Надія» Катерина Шумейко, Вероніка Буката та Яна Горохова разом із киянкою Ангеліною Кислою – єдиною представницею України у жіночих змаганнях на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро, у складі першої команди «Динамо», показали найвищий рівень майстерності серед всіх учасниць. 
В особистому багатоборстві Яна Горохова завоювала бронзову нагороду. Слідом за нею на четвертій позиції завершила виступи Катерина Шумейко. Перемогла тут Валерія Ярмоленко, срібною призеркою стала Анастасія Бєляєва.
Єдину нагороду серед кіровоградок виборола Яна Горохова і на окремих видах. Вона стала володаркою Кубку України у вправах на брусах. 
На колоді Яна зупинилася впритул до призового п’єдесталу, посівши четверте місце. Катерина Шумейко на вільних вправах і брусах посіла п’яте місце, а в опорному стрибку показала шостий результат. Вероніка Буката вправи на брусах завершила восьмою.
За словами самих спортсменок, в індивідуальних змаганнях вони могли виступити краще, але не встигли відновитися після участі в Чемпіонаті Європи. На ньому жіноча збірна України у складі якої виступали Катерина Шумейко і Яна Горохова, посіла 12-е місце.
 
Кіровоградські спортсменки здобули перемогу на Кубку України зі спортивної гімнастики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований