16 травня 2024, четвер

Кеджау Ньябалі: “Підтримка Кіровоградської федерації дзюдо була надважливою на шляху до Олімпіади”

Цьогоріч на Олімпійських іграх, котрі відбудуться у Ріо-де-Жанейро, Кіровоградщину представлятиме одразу два спортсмени, один з котрих – дзюдоїст Кеджау Ньябалі, цього дня завітав до Кіровограда, повідомляє кореспондент Златополя. 
Окрім самого спортсмена, до міста приїхав й наставник Кеджау, заслужений тренер України Віталій Дуброва, котрий вкотре нагадав присутнім, яким довгим може бути шлях до Олімпіади. 
"Ми співпрацюємо уже близько 10 років. Були успіхи й поразки, травми й зриви, однак весь цей час ми йшли до головних стартів, мабуть, для кожного спортсмена – до Олімпіади. Мій підопічний готовий і я впевнений, він достойно себе покаже у Бразилії", – розповів журналістам Дуброва.
Сам Кеджау подякував за підтримку Кіровоградській федерації дзюдо, котра не відвернулась від спортсмена навіть у найважчі періоди. 
"Важливо знати, що тебе підтримують, адже тоді єдине, на чому потрібно зосереджуватись – тренування. Отримати ліцензію для участі в Олімпіаді виявилось набагато важче, ніж мені здавалось, однак ця боротьба вивела мене на той рівень, котрий я зараз маю. Вважаю, що покажу на Олімпійських іграх все, на що здатен", – поділився планами спортмен.
Підтримати Кеджау Ньябалі на Олімпійських іграх 2016 можна буде з 10 серпня, коли на іграх заплановані старти змагань із дзюдо.
Кеджау Ньябалі: “Підтримка Кіровоградської федерації дзюдо була надважливою на шляху до Олімпіади”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований