02 травня 2024, четвер

“Олександрія” з Кіровоградщини обіграла словенський “Алюміній” (ВІДЕО)

9 липня «Олександрія» на навчально-тренувальних зборах у Словенії провела передостанній спаринг, в якому замість запланованої гри з австрійським «Маттерсбургом»,  суперником команди Володимира Шарана був представник словенської першої ліги – НК «Алюміній». Про це пише Гречка з посиланням на прес-службу ФК "Олександрія".
Матч розпочався о 18:00 за місцевим часом, але погодні умови, а саме – спека, не давали можливості  футболістам грати на максимальних швидкостях.
З перших хвилин олександрійці почали контролювати хід поєдинку, створюючи моменти біля воріт словенців. Першим відзначитись мав нагоду Віталій Пономар, але Віталій не влучив у ворота. Проте забити вдалось Артему Чорнію, який переграв голкіпера, опинившись з ним майже віч-на-віч. Але вже під завісу першого тайму суперники скористались помилкою наших земляків і зрівняли рахунок – 1:1.
По перерві малюнок гри не змінився. «Олександрія» створювала моменти, але ніяк не могла їх реалізувати, поки один з таких шансів не увінчався в пенальті. Сергій Старенький виконуючи простріл з правого флангу влучив в руку захиснику «Алюмінія». Пенальті чітко реалізував Максим Імереков. 2:1 – перемога «Олександрії».
{youtube}v=i6Wux496Fts{/youtube}
НК «Алюміній» – ФК «Олександрія» – 1:2 (1:1)
 
ФК «Олександрія»: Новак, Шендрік (Гітченко, 75), Боровський (Леонов, 75), Імереков, Грицук (потенційний новачок, 65),  Чорній (Старенький, 75), Козак (Цуріков, 60), Мягков (Запорожан, 75), Путраш (Полярус, 83), потенціний новачок (Микицей, 75), Пономар (потенційний новачок, 46)
Голи: А.Чорній, М.Імереков (пенальті) – ?
“Олександрія” з Кіровоградщини обіграла словенський “Алюміній” (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований