05 травня 2024, неділя

У Кропивницькому привітали наших бейсболістів-чемпіонів Європи

У міській раді Кропивницького першими привітали тренерів і гравців, членів збірної команди України із бейсболу, які у напруженій боротьбі вибороли перемогу на молодіжному чемпіонаті Європи в Тель – Авіві. Про це повідомляє прес-служба міської ради Кропивницького.
На зустріч спортсменів з представниками засобів масової інформації, яка відбулася учора, 8 серпня, завітали міський голова Андрій Райкович, його заступник з гуманітарних питань Наталія Дзюба та начальник відділу фізичної культури і спорту Сергій Колодяжний.
Міський голова щиро привітав бейсболістів–кропивничан з великим спортивним успіхом, перемогою на континентальній першості, де українці у фіналі здолали опір росіян. 
– Це видатна перемога, і нам надзвичайно приємно, що основу збірної України склали саме бейсболісти з Кропивницького, – відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Віримо, що таких перемог ще буде багато у наших спорстменів, а завдання міської влади – створити належні умови повноцінних тренувань майстрів бейсболу.
Очільник  міста вручив тренерам збірної України Юрію Бойку і Олегу Бойку Подяку міської ради та виконавчого комітету за високий спортивний результат і сертифікат на проведення навчально – тренувального збору бейсболістів.
Спортсмени і тренери згадали під час зустрічі увесь тернистий шлях до чемпіонського звання, особливості матчів зі своїми суперниками.
– Відчуття особливої відповідальності, що ми захищаємо честь України значно додавало нам сил, – переконаний Юрій Бойко. – Ми з командою відразу вирішили, що у кожному матчі показуємо максимальний результат. І хлопці не підвели. У кожній грі ми знаходили сили дотиснути суперника.
Майстерність спортсменів–кропивничан отримала найвищу оцінку за результатами чемпіонату. Достатньо відзначити, що кращим відбиваючим турніру став Євген Жанталай,  кращим пітчером – Дмитро Кілієвич, а звання найкориснішого гравця чемпіонату  отримав Віталій Чухрій. 
У Кропивницькому привітали наших бейсболістів-чемпіонів Європи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований