06 травня 2024, понеділок

Молодіжна жіноча збірна Кіровоградщини вперше взяла участь у Чемпіонаті України з футболу

Команда футболісток з Кропивницького, сформована на базі вихованок спортивного клубу «Багіра», вперше взяла участь у Чемпіонаті України з футболу серед дівочих команд до 18 років, передає Гречка.
Турнір проходив з 29 липня по 2 серпня у Ковелі (Волинська обл.) і зібрав представниць 10 областей.
На стартовому етапі вони були розподілені на три групи. Суперницями наших дівчат були футболістки з Тернополя та Костополя Рівненської області. Обом командам наші дівчата програли, тож виходили на збірні областей, які посіли останні місця в решті груп. Команда з Харкова на матч не явилася, тому кропивничанки грали за сьоме місце з представниками Луганської області. У цій грі вони не зуміли виграти, і в підсумку стали восьмими.
«Ми поїхали фактично у розвідку – подивитися рівень суперників, звернути увагу на свої помилки. Два попередні роки ми їздили на зональні змагання Чемпіонату України серед дівчат до 13 років, а серед дівчат до 18 років від нашої області команда була заявлена вперше. Якби перед поїздкою, була можливість провести хоча б тижневий збір, то ми виступили б краще, проте дебютом своїх підопічних я задоволений. Восьме місце було б для нас набагато ціннішим якщо б приймало участь більше команд», – прокоментував «Гречці» виступ футболісток їхній тренер Олексій Стрельцов.
Команда Кіровоградської області взяла участь у Чемпіонаті України з футболу серед дівчат завдяки підтримці обласної федерації футболу. 
Чемпіонками країни з футболу стали дівчата з Костополя.
Молодіжна жіноча збірна Кіровоградщини вперше взяла участь у Чемпіонаті України з футболу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований