06 травня 2024, понеділок

В Олександрії пройде турнір найсильніших

Турнір найсильніших пройде в Олександрії, що на Кіровоградщині, в наступну суботу, 20 серпня. Початок о 9:00. Про це Моїй Олександрії повідомив організатор Юрій Кузнєцов.
Як і в минулому році, турнір відбудеться на спортивному майданчику училища культури (біля готелю "Дружба"). Програма вправ не змінилася: підтягування на перекладині; віджимання в упорі лежачи; поштовх гирі 24 кілограми однією рукою.
Переможці будуть визначені за сумою балів за три вправи і отримають грошові призи за підтримки депутата міськради Андрія Коломійцева. Перше місце – 1,5 тисячі гривень; друге – тисяча гривень; третє – 500 гривень.
Крім цього, переможців чекають знижкові сертифікати від салону IT-Service. Також салон нагородить учасників, які показали найкращі результати в кожній вправі.
Брати участь в турнірі можна без попередньої реєстрації, проте бажано її пройти. Для реєстрації необхідно відправити лист за адресою admin@alsport.com.ua, в якому вказати ПІБ, дату народження та контактний телефон.
Організатори просять активістів спорту і власників торгових точок роздрукувати і розклеїти в своєму районі (магазині) афішу заходу: посилання на афішу.
В Олександрії пройде турнір найсильніших
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований