19 травня 2024, неділя

“Олександрія” поступилася “Зорі” (ВІДЕО)

У "Олександрії" – чергова поразка. Команда програла луганській "Зорі" 0:1 учора, 13 серпня, передає Моя Олександрія.
Матч 4-го туру Прем'єр-ліги пройшов на стадіоні олександрійців. Як і в минулій домашній грі з хорватами, на вхідних турнікетах утворилися затори і до початку зустрічі стадіон був порожній. Глядачі заповнили трибуни поступово після стартового свистка. Нагадаємо, стадіон реконструювали відповідно до вимог Ліги Європи, але вболівальники не змінюють традиції приходити на матчі рівно до початку зустрічі.
Гості відкрили рахунок на 17 хвилині. Під час атаки Зорі з правого флангу, м'яч дістався до Каменюки, а той скинув його на вільного Петрякова, який і вразив дальній кут воріт Новака з лівого краю штрафного.
Час, що залишився в першому таймі і другий тайм "Олександрія" намагалася відігратися, але безуспішно. Підсумок зустрічі: 0: 1 на користь гостей.
Як уже писала "Моя Олександрія", підопічним Володимира Шарана не пощастило з початком календаря – на старті дісталися сильні команди: Динамо, Ворскла, Шахтар, Зоря. При цьому доводилося битися в рамках Ліги Європи з Хайдуком. У всіх перерахованих матчах, крім Ворскли, наші земляки програли. На сьогоднішній день, після чотирьох ігор в чемпіонаті УПЛ, Олександрія займає 9 місце турнірної таблиці з 12-ти.
Тепер прийшов час набирати очки. 
У п'ятому турі, 20 серпня, Олександрія на виїзді зустрінеться з донецьким Олімпіком. А 27 серпня, в шостому турі, на домашньому стадіоні зіграє дербі з кропивницькою "Зіркою".

“Олександрія” поступилася “Зорі” (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований