19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому пройде турнір з греко-римської боротьби

Федерація греко-римської боротьби Кіровоградської області вдруге проводить відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків та молоді памяті ЗТР України М. Романека.
Про це Златополю повідомили в Федерації греко-римської боротьби Кіровоградської області 
Микола Іванович є родоначальником греко-римської боротьби в Кропивницькому. За час роботи тренером-викладачем він підготував більше 40 майстрів спорту, серед яких переможці та призери чемпіонатів України, всеукраїнських та міжнародних змагань, переможець чемпіонату Європи серед молоді мсмк Олег Коршунов. Сьогодні на Кіровоградщині його вихованці – тренери-викладачі з греко-римської боротьби – продовжують розпочату ним справу готуючи спртсменів високого рівня. 
Відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби памяті видатної людини ЗТУ Романенка М.І. відбудеться 16-18 вересня 2016 року в спортивному залі Кіровоградського технічного університету. 
На кіровоградський килим вже традиційно помірятись силами з’їдуться більше 150 атлетів. Серед них – юні майстри спорту своїх країн, учасники міжнародних змагань, Чемпіонатів Європи і світу. 
– Ми сподіваємось, що в цьому році це яскраве спортивне дійство під час святкування Дня міста Кіровограда подарує кіровоградцям та гостям міста немало приємних хвилин захоплюючої, видовищної та безкомпромісної боротьби. – зазначають у Федерації. 
Разом з тим, Федерація греко-римської боротьби просить небайдужих містян, меценатів, фінансово підтримати турнір. 
– Турнір не можна організувати та провести на високому рівні без допомоги та участі небайдужих людей-меценатів, які не споглядають з сторони, а підтримують добрі наміри та надають посильну допомогу, щоб змінювалось на краще наше життя , а наші діти мали можливість проявляти свої здібності та талант.  
Ми надіємось на посильну фінансову допомогу для проведення змагань на високому рівні. В свою чергу ми гарантуємо, що всі кошти, зібрані для проведення змагань будуть витрачені виключно для заохочення дітей-спортсменів – переможців та учасників турніру. – зазначають у Федерації.
 
Розрахунковий рахунок № 26000312426001 в КФ КБ “Приватбанк” МФО 323583. Ідентифікаційний код 24718386. Призначення платежу: спонсорська добровільна допомога на здійснення статутної діяльності. Одержувач: Федерація з греко-римської боротьби.
Контактні телефони: +380504577151, (0522)  55-52-44,  55-10-56.
У Кропивницькому пройде турнір з греко-римської боротьби
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований