19 травня 2024, неділя

Кропивницька “Зірка” офіційно отримала нового тренера

Новим тренером "Зірки" став аргентинець, що довгий час працював у Іспанії, Даріо Друді. Про це під час прес-конференції повідомив президент футбольного клубу Максим Березкін.
Приставки "головний" поки що іспанець не має – іспанська ліцензія Друді проходить зараз процес формального погодження в Україні.
– Чотири роки "Зірка" йшла до виходу в прем'єр лігу. Я хочу подякувати попередньому тренерському штабу за те, що добилися поставлених завдань. Життя не стоїть на місці. На клуб продовжує розвиватися. – зазначив Березкін. – Рішення про те, що Лавриненко покине тренерське крісло було прийняте мною, воно було усвідомлене. Я не міг не дати Сергію Лавриненку шансу спробувати себе в Прем'єр-лізі. Можливо, не вистаило досвіду – це вже не раз обговорювали експерти. Для того, щоб клуб розвивався, необхідні зміни. І ми ці зміни робимо. Тому я представляю вам нового тренера "Зірки" – Даріо Друлі.
Даріо Друді 29 років. Це, по суті, наймолодший тренер клубу премєр ліги в Україні. Як тренер іспанець працює з 16 років, тренував молодіжку "Вільяреала",працював асистентом тренера.
– Не дивлячись на свійм молодий вік, у нього вже великий досвід. Я вірю в "Зірку", вірю в те, що нас чекають великі справи. – зазначив Максим Березкін.
Новий тренер "Зірки" подякував клубу за довіру і зазначив, що збирається подолати ті труднощі і проблеми, які існують в клубі.
– Я обіцяю тільки роботу, роботу і ще раз роботу. – коротко повідомив Друді.
Щодо змін в тренерському штабі "Зірки", новий головний тренер зазначив:
– Зі мною працюватиме Хаві, тренер із фізиичної підготовки. Артем Колєда залишиться тренером воротарів. Ми ще дивимось на три клуби, і на людей, яких можна підтягнути з академії "Зірки", для того, аби гарно організувати роботу в клубі.
Помічник Даріо Друлі – Хаві –  працюватиме тренером з фізпідготовки "Зірки", має 10 років досвіду, серед яких і робота в "Вільяреалі". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Як зазначив президент "Зірки", наступного тижня в клуб планує офіційно оголосити і представити нового спортивного директора "Зірки":
– Це людина досить відома в футболі, гарний фахівець з селекційної роботи, з організаторської роботи. Він зможе гарно організувати роботу в клубі.
Як зауважив президент "Зірки", клубу на сьогодні вдалося зберегти той кістяк, який вивів команду в вищий дивізіон. 
– Можливо, – зазначив Максим Березкін, – до закриття трансферного вікна, ви почуєте ще про декілька гучних трансферів.
 

Кропивницька “Зірка” офіційно отримала нового тренера
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований