05 травня 2024, неділя

Студент кропивницького вишу вдруге став найсильнішою людиною Олександрії

Вдруге титул найсильнішої людини Олександрії, що на Кіровоградщині, завоював місцевий житель, студент Кіровоградського педуніверситету Іван Тимошенко. Другий щорічний "Турнір найсильніших" серед дворових і домашніх спортсменів пройшов 20 серпня, пише Моя Олександрія.
Івану Тимошенку 22 роки, він перейшов на другий курс магістратури за спеціальністю фізичне виховання. Друге і третє місця змагань отримали представники громадської організації "Сильна Олександріщина" Сергій Ткач і В'ячеслав Шилов.
Нагородою переможцям стали грошові премії в розмірі 1500, 1000 і 500 гривень від партії "Солідарність" і депутата міськради Андрія Коломійцева. Крім цього, переможці отримали дисконтні сертифікати від салону IT-Service.
Програма турніру складалася з трьох вправ: поштовх гирі 24 кілограми однією рукою, підтягування на перекладині і віджимання в упорі лежачи. Переможців визначали за сумою балів за три вправи. Кращі спортсмени в кожній вправі отримали окремі подарунки – флешки від IT-Service.
Відкриттям змагань став 9-річний учень колегіуму та вихованець клубу "Спарта-17" Владислав Титаренко. Хлопчик віджався від підлоги 310 (!) Разів. Його результат перебив дорослий спортсмен В'ячеслав Шилов (350 раз), однак свій приз за краще виконання вправи – флешку – Шилов подарував дитині.
Організатором змагань традиційно виступив адміністратор сайту "Все про спорт в Олександрії" Юрій Кузнєцов. Турнір пройшов на майданчику біля гуртожитку училища культури. Брало участь 15 чоловік.
 

Студент кропивницького вишу вдруге став найсильнішою людиною Олександрії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований