25 квітня 2024, четвер

Плавці з Кропивницького на Паралімпійських іграх вибороли другу “бронзу”

У другий змагальний день Паралімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро вчора, 9 вересня спортсмени з Кропивницького принесли збірній України ще одну медаль – "бронзу" в змішаній eстафеті 4х50 метрів вільним стилем, передає Гречка.
Серед чотирьох учасників естафети, двоє – Ольга Свідерська (клас нозології S6) та Андрій Деревінський (S4) представляли нашу область. 
Вихованці тренера Олени Кузніцової разом із полтавчанином Євгенієм Богодайком (S7) та запоріжанкою Вікторією Савцовою (S3) у фіналі пропливли з третім часом – 2:30.66.
Чемпіонами на цій дистанції стали китайці, встановивши світовий рекорд – 2:18.03. "Срібло" взяла збірна Бразилії – 2:25.45.
Загалом у другий день змагань українцям вдалося взяти 17 високих нагород, серед яких – 6 золотих, 5 срібних та 6 бронзових нагород та вибороти у загальному рахунку 26 медалей – 7 золотих, 6 срібних та 13 бронзових нагород. Крім того, у другий день змагань паралімпійцям вдалось скакнути з 9 сходинки на 3 у заліку за кількістю золотих нагород, а також національній збірній команді України вдалось утримати третю сходинку за загальною кількістю медалей, уступивши лідерам – команді Китаю (20 золотих, 17 срібних та 12 бронзових нагород) та Великобританії (12 золотих, 6 срібних та 9 бронзових нагород).
Плавці з Кропивницького на Паралімпійських іграх вибороли другу “бронзу”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований