29 квітня 2024, понеділок

Плавчиня з Кропивницького здобула свою третю нагороду Паралімпіади-201

Спортсменка з Кропивницького Ольга Свідерська завоювала свою третю медаль на Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Наша землячка виборола срібло у плаванні комплексом на 150 м у класі SM4. Про це пише Перша Електронна.
Нагадаємо, раніше Ольга Свідерська вже виграла дві бронзові нагороди Паралімпійських ігор. Крім того, спортсменка цого разу вустановила світовий рекорд.
“До двох бронзових медалей на стометрівці вільним стилем і в естафеті наша землячка додала срібло на дистанції 150 метрів комплексним плаванням. Вітаючи нашу блискучу спортсменку та її тренера Олену Кузницова відзначимо, що Оля встановила рекорд світу в своєму класі, а змагатися їй довелося з суперницями з меншим ступенем ушкоджень опорно-рухового апарату. Так що перемогти китаянку було просто не під силу. Але це срібло дійсно золоте і тому так раділа наша Оля після фінішу і таке щастя було в її очах. Спасибі величезне за ці хвилини гордості за свою країну, своє місто і свою область”, – написав у своєму Фейсбуці відомий журналіст з Кропивницького.
Плавчиня з Кропивницького здобула свою третю нагороду Паралімпіади-201
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований