19 квітня 2024, п’ятниця

Аргентинський новачок став капітаном кропивницької “Зірки”

27-річний аргентинський захисник Федеріко Перейра призначений капітаном кропивницької “Зірки”.
Про це сьогодні, 15 вересня, під час представлення новачків “Зірки” у прес-центрі клубу повідомив спортивний директор клубу Віктор Догадайло. За його словами, Перейру вибрали капітаном учора, передає Перша електронна газета.
“Учора в нас відбулися вибори капітана та руди клубу. Федеріко Перейра тепер являється повноправним капітаном команди. Також ми обрали віце-капітанів”, – повідомив Віктор Догадайло.
За його словами віце-капітанами “Зірки” обрані Андрій Бацула, Руслан Зубков та Максим Ковальов.
Як розповів президент “Зірки” Максим Березкін, особисто він не приймав участі у голосуванні за капітана команди.
“Я під час голосування був присутній, але не брав участі у виборі. Я вважаю, ми вибрали правильну тактику, коли частина ради клубу призначалась тренерським штабом, а частина – обиралась футболістами. Це з однієї сторони демократія, а з іншої – чітке розуміння тренерського штабу, хто має входити у раду клубу.
Нагадаємо, Федеріко Перейру “Зірка” підписала на початку вересня. До цого аргентинець виступав за такі клуби, як «АСІЛ» (Кіпр), «Серро Реєс» (Іспанія), «Сентраль Кордова» (Аргентина), «Хувентуд Уніда» (Аргентина), «Трістан Суарез» (Аргентина), «Блумінг» (Болівія) і «Стронгест» (Болівія).
Раніше капітаном “Зірки” був Олег Допілка, але на початку серпня він покинув клуб.
 

Аргентинський новачок став капітаном кропивницької “Зірки”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований