02 травня 2024, четвер

Спортсмен з Кропивницького взяв золото Паралімпійських ігор

Євгеній Зінов'єв, спортсмен з Кропивницького, став чемпіоном Паралімпійських ігор. Про це на своїй сторінці у Facebook написав спортивний журналіст Юрій Ілючек. 
– Щойно пролунав фінальний свисток золотого футбольного фіналу, в якому збірна України в додатковий час переграла суперників з Ірану. І хоча кропивничанин через травму у вирішальному бою участі не прийняв, але це золото, як і всі його партнери, заслужив сповна. – написав журналіст.
Сам поєдинок проходив з великою перевагою українців, які цілком могли не доводити справу до овертайму. Але іранцям в кінцівці основного вчасу вдалося відігратися. Однак, на початку додаткового часу українці знову вийшли вперед і тепер уже свою перевагу не упустили. 
– Наш Женя Зінов'єв стримав свою обіцянку, яку дав мені після лондонського фіналу, де здобув срібло, і таки став паралімпійських чемпіоном. Таким чином, паралімпійці з Кропивницького повернуться додому з повним комплектом нагород – золотом Жені Зінов'єва, сріблом Насті Мисник, і сріблом та двома бронзами Олі Свідерської, бронзою Деревинського Андрія. Вітаємо наших мужніх атлетів і їхніх тренерів Олену Кузніцову і Олега Соколовського, а також першого наставника Євгена Зінов'єва легендарного Олексія Кацмана. 
 

Спортсмен з Кропивницького взяв золото Паралімпійських ігор
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований