02 травня 2024, четвер

Спортсменів з Кіровоградщини, які здобули медалі на Паралімпіаді у Ріо-де-Жанейро, преміюють

Під час учорашньої апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко нагадав, що у складі Національної паралімпійської команди України взяли участь і кіровоградські спортсмени, передає офіційний портал Кіровоградської ОДА.
Очільник області відзначив велику самовідданість і патріотизм наших земляків, які достойно представили українську державу на Паралімпіаді. Це, зокрема, плавчиня Ольга Свідерська, яка здобула у Ріо-де-Жанейро три олімпійські медалі, легкоатлетка Анастасія Мисник, яка отримала срібну медаль та плавець і бронзовий призер Андрій Деревінський.
Голова облдержадміністрації відзначив ще одного учасника Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, нашого земляка Євгена Зінов'єва, члена національної збірної команди з футболу, яка виборола золоту медаль.
Враховуючи вагомий внесок наших спортсменів у справу піднесення авторитету українського спорту на міжнародній арені, Сергій Кузьменко запропонував матеріально заохотити як паралімпійців, так і олімпійців.
– Переконаний, що обласна державна адміністрація та депутатський корпус обласної ради приймуть відповідне рішення і знайдуть можливість відзначити наших спортсменів на належному рівні, – наголосив Сергій Кузьменко.
Спортсменів з Кіровоградщини, які здобули медалі на Паралімпіаді у Ріо-де-Жанейро, преміюють
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований