02 травня 2024, четвер

Дві бейсбольні команди з Кропивницького вдруге стали чемпіонами України

Дві бейсбольні команди з Кропивницького «КНТУ-Єлисаветград» та «СДЮШОР-Діамант» повторили минулорічний успіх, виборовши золоті та срібні медалі чемпіонату України 2016 року з бейсболу серед команд Дивізіону «А» Вищої ліги. Про це йдеться у групі KG Baseball & Softball in Kropyvnytsky City у Фейсбук, пише видання Рідний Край.
У заключному турі, якій тривав минулими вихідними, старша команда міста «КНТУ-Єлисаветград» тричі перемогла «Західний вогонь» (Рівне) з рахунками 18:3; 18:0; 17:0. Таким чином, бейсболістам молодшої команди міста «СДЮШОР-Діамант» для того, щоб посунути рівнян із другого рядка турнірної таблиці, потрібно було, мінімум, двічі на виїзді переграти столичний клуб «АТМА». Вони чудово упоралися із завданням, здобули три перемоги із трьох (17:9, 16:0, 10:7) та у підсумку випередили «Західний вогонь» на два очки.
За підсумками шостого туру чемпіонату України золоті медалі виборола команда «КНТУ-Єлисаветград» (загалом це їхній 21-й чемпіонський титул, починаючи із 1995 року), команда «СДЮШОР-Діамант» вдруге поспіль стає срібним призером змагань.
Нагородження чемпіонів та бронзових призерів після завершення третього матчу шостого туру у Кропивницькому провели віце-президент Федерації бейсболу та софтболу України Володимир Ковальов і виконавчий директор виконкому ФБСУ Євген Дзюбенко.
 

Дві бейсбольні команди з Кропивницького вдруге стали чемпіонами України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований