02 травня 2024, четвер

Снайпери з Кропивницького настріляли три “бронзи” на чемпіонаті України

Із 15 по 20 вересня у Львові проходив чемпіонат України зі стрільби кульової серед дорослих у відкритих приміщеннях. Кіровоградську область представляли спортсмени обласної школи вищої спортивної майстерності та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради, які є також членами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». 
Про це Златополю повідомили в прес-службі міської ради Кропивницького.
Представниця Кропивницького Тетяна Селедцова у вправі МП-5 (стрільба з малоколіберного пістолета на відстані 25 м.) набравши у кваліфікаційних змаганнях 584 бали, виконала норматив Майстра спорту України міжнародного класу зі стрільби кульової. У фіналі Тетяна Селедцова посіла шосте місце.
Жіноча команда у складі Альони Шевченко, Сабіни Ібрагімової та Тетяни Селедцової у вправі ПП-2 (пневматичний пістолет, відстань 10 м.) посіла 3 командне місце. Чоловіча команда у складі Олександра Зайцева, Романа Неводничого та Юрія Беринді у вправі МП-10 (малоколіберний пістолет, відстань 25 м., швидкісна стрільба) стала бронзовим призером.
В особистому заліку Роман Неводничий у вправі РП-5 (стрільба з крупнокаліберного револьверу) завоював бронзову медаль.
Тренують спортсменів Ілгам Ібрагімов та Олександр Зайцев.
Снайпери з Кропивницького настріляли три “бронзи” на чемпіонаті України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований