02 травня 2024, четвер

У Кропивницькому відбулися обласні змагання авіа та ракетомоделістів

У Кропивницькому на базі комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді" відбулися обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного (вільнолітаючі моделі літаків) та ракетомодельного спорту. Про це пише сайт ОДА.
У змаганнях взяли участь більше 40 вихованців позашкільних закладів області у складі команд Олександрійського будинку дитячо-юнацької творчості, Гайворонського районного центру дитячо-юнацької творчості, Добровеличківського центру дитячо-юнацької творчості, Петрівського центру дитячо-юнацької творчості, комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді" та Кіровоградської міської станції юних техніків.
Юні авіамоделісти продемонстрували високий рівень спортивних досягнень та уміння працювати в команді.
Незважаючи на те, що серед учасників були як визнані чемпіони всеукраїнського рівня, так і новачки, що тільки розпочинають своє сходження складними, але цікавим сходинкам авіа- та ракетомоделювання, за перемогу велася напружена боротьба.
У командній першості з ракетомодельного спорту перше місце посіла команда Гайворонського районного центру дитячо-юнацької творчості. На другому місці – команда комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді", на третьому – команда Олександрійського будинку дитячо-юнацької творчості.
Серед юних авіамоделістів перше місце зайняла команда Кіровоградської міської станції юних техніків. Друге місце – команда комунального закладу "Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді", На третьому місці – команда Олександрійського будинку дитячо-юнацької творчості.
 

У Кропивницькому відбулися обласні змагання авіа та ракетомоделістів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований