03 травня 2024, п’ятниця

Збірні Академії Кіровоградської «Зірки» у 8 турі ДЮФЛ здобули три перемоги і поразку

У восьмому турі Дитячо-юнацької футбольної ліги у вищому дивізіоні три футбольні збірні Академії «Зірки» вийшли з поля переможцями в іграх із миколаївським “Торпедо-ВУФК” і лише команда наших 15-річних хлопців свій матч програла лідеру групи. Про це Златополю повідомили у прес-службі ФК “Зірка”.
Гравцям «Зірки» U-17 вдома довелося нелегко у грі з однолітками. Наші суперники хоча і знаходяться серед аутсайдерів групи, але на полі боролися відчайдушно. Підопічним Сергія Лавриненка перемогу з мінімальним рахунком 1:0 приніс гол Максима Довженка наприкінці першого тайму.
Впевненою виїзною перемогою з рахунком 3:0 завершили виступи футболісти Андрія Антонова. Голи Яна Гайди, Максима Міхановського і Владислава Козаченка дозволили команді Академії U-16 піднятися у своїй групі з четвертого на друге місце.
Найважче довелося кіровоградським 15-річним гравцям, які зустрічалися з лідером. Гру вони проводили удома, але навіть підтримки рідних і близьких було замало. Суперники довели невипадковість свого місця на чолі турнірної таблиці двічі забивши господарям, і залишивши свої ворота недоторканними.
Кіровоградська команда U-14 у Миколаєві проблем не мала жодних. Всю гру футболісти Андрія Горбаня володіли ініціативою, а переможний рахунок 2:0 (забивали Дмитро Олійник і Владислав Штанько) не відображає їхнє домінування. Ще два м’ячі суддя не зарахував, тричі наші футболісти свої гольові моменти змарнували. Спостерігається цікава тенденція: 14-річні футболісти Академії чомусь краще грають на виїзді ніж удома.
У наступному турі 1 листопада футболісти Академії гратимуть з донецьким «Металлургом». Найважче доведеться підопічним Сергія Лавриненка, яким протистоятиме команда, що іде у чемпіонаті другою. І в інших вікових групах донеччани розташувалися поряд «Зіркою». Футболісти U-16 і U-14 гратимуть удома, а 15-річні і 17-річні проводитимуть ігри у гостях. У разі успішного виступу ми можемо після першого кола посідати місця з 4 по 6, що є непоганим результатом для дебютанта вищої ліги.
                                                                           
                                                                            
                                                                              
                                                                        
 
Збірні Академії Кіровоградської «Зірки» у 8 турі ДЮФЛ здобули три перемоги і поразку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований