04 травня 2024, субота

У Кропивницькому розпочався Чемпіонат України з боксу

У Кропивницькому розпочався Чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років. Усього на змагання, які проходять у СДЮШОР-2, приїхало 125 спортсменів з 24 областей. Про це Златополю повідомили у прес-службі обласної Федерації з боксу.
На відкриття чемпіонату завітав міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Андрій Табалов,  начальник ГУ Національної поліції в області Сергій Кондрашенко, депутат обласної ради, президент обласної Федерації боксу Вадим Волканов, депутат міської ради, віце-президент обласної Федерації боксу Олександр Шамардін, віце-президент обласної Федерації боксу Валерій Денисенко, представник Міністерства молоді та спорту України, державний тренер з боксу Юрій Шевчук, кращий тренер світу з боксу в 2012 році, старший тренер збірної команди України серед чоловіків Дмитро Сосновський, старший тренер збірної команди України серед чоловіків до 22 років Сергій Глущенко, член виконкому Федерації боксу України Володимир Довгунь, старший тренер області з боксу Віктор Саласенко, начальник міського відділу фізичної культури та спорту Сергій Колодяжний та інші.
«Честь нашого міста захищатимуть десятеро спортсменів. В перший день змагань прийняло участь п’ятеро боксерів. Троє з них програло, а двоє – Максим Марківський  та Тамерлан Мірашов  здобули перемогу. Бажаю усім нашим хлопцям хороших поєдинків, перемог та чесного суддівства! », – наголосив Олександр Шамардін.
Змагання триватимуть чотири дні. Фінальна частина пройде у неділю 9 жовтня о 15:00. 
 

У Кропивницькому розпочався Чемпіонат України з боксу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований