04 травня 2024, субота

Боксери Кропивницького на домашньому Чемпіонаті України завоювали два «золота» та дві «бронзи»

Боксери з Кропивницького вибороли на домашньому Чемпіонаті України серед чоловіків до 22 років чотири медалі та в командному заліку посіли друге місце. 4-9 жовтня у спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №2 у десяти вагових категоріях 125 кращих боксерів цієї вікової групи визначали переможців і призерів. Після трьох днів відбіркових змагань серед 10 боксерів, які представляли Кіровоградську обласну федерацію боксу, до півфіналів пробилися чотири – Тамерлан Мірашов (56 кг), Юрій Бирзул (64 кг), Дмитрто Піть (81 кг) і Олег Токар (+91 кг). Про це пише Гречка.
Першим двом майстрам рингу вдалося вийти до фіналів своїх вагових категорій і відмінно провести вирішальні поєдинки та завоювати золоті медалі одноголосним рішенням суддів. Вихованець тренера Віктора Фесечка Тамерлан Мірашов у фіналі вдало відбоксував зі спортсменом із Донецької області Ростиславом Кравченком.
Згодом суддя в ринзі підняв руку Юрія Бирзула після поєдинку з уманчанинном Андрієм Смірновим, яка окрім перемогли принесла йому звання майстра спорту України. На шляху до свого тріумфу вони провели по чотири поєдинки.
Дві «бронзи» принесли команді ще двоє вихованців Віктора Фесечка та Сергія Платонова – Дмитрто Піть у вазі до 81 кг, а Олег Токар в абсолютній вазі понад 91 кг.
Чотири нагороди наших боксерів дозволили збірній команді області посісти в командному медальному заліку друге місце. Першою стала збірна Харківської області, а третьою – команда Полтавщини.
«За результатами проведеного чемпіонату, буде сформована збірна команда України до 22 років, яка готуватиметься до Чемпіонату Європи. Зараз розпочнеться підготовка – навчально-тренувальні збори, виїзди на турніри. Якщо все буде гаразд, то по її завершенні Тамерлан Мірашов і Юрій Бирзул розглядатимуться першими номерами своїх вагових категорій для участі в Чемпіонаті Європи серед чоловіків до 22 років. Дата та місце її проведення ще не визначенні», – розповів «Гречці» старший тренер області з боксу Віктор Саласенко.
Після чемпіонату відбулася нарада, на якій були визначені тренери, які готуватимуть збірну команду України до 22 років на Чемпіонат Європи. Старшим тренером призначили Сергія Глущенка, а другим тренером – старшого тренера Кіровоградської області з боксу Віктора Саласенка, відзначивши таким чином фаховість нашого тренера та досягнення місцевих боксерів.
 
 

Боксери Кропивницького на домашньому Чемпіонаті України завоювали два «золота» та дві «бронзи»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований