02 травня 2024, четвер

Кропивницький вдруге прийняв Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Кубок співдружності»

9 жовтня на факультеті фізичного виховання педагогічного університету пройшов II Всеукраїнський турнір із художньої гімнастики «Кубок співдружності-2016». Про це пише Гречка.
Його учасницями стали грації 15 команд з Дніпра, Калинівки, Кривого Рогу, Кременчука, Черкас, Бобринця, Світловодська та Кропивницького.
У віковій групі дівчат 2004-2008 р.н. змагалися гімнастки І-ІІ і масових розрядів у вправах зі скакалкою, м'ячем, обручем, булавами та стрічкою.
Серед наймолодших гімнасток 2008 р.н. перше місце посіла кропивничанка Дар'я Савенко (КДЮСШ № 3, тренер Анастасія Мельник), а між спортсменок III розряду наймайстернішою була Майя Бережнова і Маша Павлова (ДЮСШ № 3, тренера Анастасія Мельник та Людмила Виноградова).
Перемогу серед другорозрядниць здобула гімнастка з Кременчука Вікторія Великородна, а за програмою I розряду Ліза Азза (ДЮСШ № 3, тренер Людмила Виноградова).
У порівнянні з молодшими спортсменками в програмі кандидаток у майстри спорту (2001-2003 р.н.) були відсутні вправи з м’ячем. Тут краще за інших виступила грація з Калинівки Анастасія Цихановська. Другою стала криворіжанка Наталія Лагода, а замкнула призову трійку місцева спортсменка Соня Бубела (КДЮСШ № 3, тренер Анастасія Мельник).
У найпрестижніших і найвидовищніших змаганнях, де виступали гімнастки 2000 р.н. і молодше за програмою майстрів спорту весь призовий п’єдестал окупували місцеві грації з кропивницького. Обов’язковою вправою був лише м’яч, у решті – дозволявся виступ із предметами на вибір кожної учасниці. Найвищими балами в них було відзначено виступ Анастасії Волошиної з комплексної ДЮСШ №3 (тренер Анастасія Мельник). Срібною призеркою стала студентка 3 курсу факультету фізичного виховання Дар’я Шпирук (тренер Ольга Шевченко), а медаль за третє місце здобула ще одна вихованка третьої спортивної школи Анна Порошина (тренер Ольга Гейдарова).
Окремими призами нагородили гімнасток за номінаціями: «Міс-турніру» – Анастасія Волошина, «Міс посмішка» – Олександра Антонова, «Міс технічність» – Наталія Лагода.
 
 

Кропивницький вдруге прийняв Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Кубок співдружності»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований