27 квітня 2024, субота

Двоє армреслерів з Кіровоградщини здобули право виступати на Кубку України

Двоє спортсменів з Кіровоградщини – Дмитро Черепович та Грант Закінян – вдало виступили на змаганнях відкритого кубку «Титан» та відбіркового чемпіонату Полтавської області з армспорту серед чоловіків та жінок, що днями проходив у Кременчузі. Про це пише Златопіль із посиланням на Кременчуг.today
Як повідомляється, змагання з армреслінгу пройшли 22 жовтня в ДЮСШ №2 м. Крменечук, що на Полтавщині. Переможці та призери змагань, серед яких і двоє представників Кіровоградщини, здобули право взяти участь в Кубку України з армспорту, що проходитиме в Харкові з 14 по 16 грудня.
Кропивничанин Дмитро Черепович у ваговій категорії 70 кг серед чоловіків посів друге місце на ліву руку і став третім у змаганях на праву. Представник Світловодська Грант Закінян став третім на змаганнях на праву руку у ваговій категорії +90 кг.
Попри те, що на змаганнях відбирали спортсменів для збірної Полтавської області, як розповів Златополю Дмитро Черепович, на Кубку України в Харкові спортсмен представлятиме Кіровоградщину.
Фото – sport.sumy.ua
Двоє армреслерів з Кіровоградщини здобули право виступати на Кубку України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований