28 квітня 2024, неділя

Юні гімнасти з Кропивницького вибороли 5 нагород на Чемпіонаті України (ФОТО)

Чемпіонат України зі спортивної гімнастики серед молоді та юніорів, що 18-22 жовтня проходив у Кропивницькому в спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Надія», приніс місцевим спортсменам п’ять медалей. Про це пише Златопіль з посиланням на видання Гречка.
Протягом п’яти днів з 18 по 22 жовтня представники 17 областей відстоювали честь своїх спортивних шкіл та боролися за нагороди.
Серед місцевих гімнастів перша команда дівчат у складі майстрів спорту Вероніки Букати, Катерини Шумейко, першорозрядниць Вікторії Іваненко і Діани Савельєвої стала чемпіоном, випередивши дві команди Івано-Франківської СДЮСШОР.
Четверте місце у командних змаганнях посіла друга збірна вихованок СДЮСШОР «Надія», яку представляли майстри спорту Катерина Жосан, Юлія Козлик і кандидатки у майстри спорту Дар'я Жупаненко і Юлія Чиглакова.
Двічі місцеві дівчата ставали призерками в індивідуальному багатоборстві. 
Софія Шаповалова за програмою кандидаток у майстри спорту, а Вікторія Іваненко (на фото) серед першорозрядниць домоглися звання віце-чемпіонок України.
Близькими до призового подіуму в багатоборстві були Діана Савельєва ( 5 місце програма І розряду), Катерина Шумейко (5 місце, прогарма майстрів спорту), і Ангеліна Дейнека (6 місце, програма І розряду).
На окремих видах медальний п’єдестал підкорився Катерині Шумейко. Нашій гімнастці підкорився срібний п’єдестал у вправах на брусах.
В юніорів єдину нагороду чемпіонату вихованці СДЮСШОР «Надія» завоювали у командних змаганнях. Майстри спорту Андрій Красноженов, Василь Ляшенко, Микола Синюхін і кандидат у майстри спорту Микола Попов стали бронзовими призерами. 
Виграли командні змагання столичні гімнасти зі СДЮСШОР «Юність Києва». Срібні нагороди повезли до Запоріжжя вихованці СДЮШОР № 1.
В особистому багатоборстві серед кропивничан найвищий результат показав Микола Попов (прогарма кандидатів у майстри спорт), показавши п’ятий результат. Євген Іон за програмою другого розряду став шостим.
Фото – Гречка
Юні гімнасти з Кропивницького вибороли 5 нагород на Чемпіонаті України (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований