28 квітня 2024, неділя

Кропивничанка виборола медаль Чемпіонату України з легкоатлетичного кросу

Іванна Руденко стала єдиною медалісткою від Кіровоградщини на Чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків, що відбувся останніми вихідними у Білій Церкві. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Гречку.
Cеред атлетів нашої області спорстменка з Новоархангельська, яка зараз представляє Харківський спортивний інтернат, де навчається та обласну спеціалізовану спортивну школу олімпійського резерву №2 Кропивницького, виступила найуспішніше, завоювавши бронзову нагороду на дистанції 1000 метрів серед дівчат 2001 р.н. і молодше, пробігши її за 3.07 сек. Від чемпіонки вона відстала лише на дві секунди.
«Цей чемпіонат був наймасовішим, за останній час, оскільки в ньому взяли участь 425 атлетів. Зазвичай змагаються 280-320 атлетів, виступало 75 учасників на виді, – розповів старший тренер області з легкої атлетики Володимир Абраменко. – Іванна Руденко розпочинала заняття легкою атлетикою в Новоархангельську у Володимира Кравченка, який хоча і немає спеціальної освіти, проте тренує декількох дівчат на власному ентузіазмі. Загалом наша команда була недоукомплектованою і складалася з дев’яти спортсменів, в той час як залік мали давати 32 (по два учасники на кожній дистанції), тому збірна області загалом посіла 22 командне місце».
Фото- "Гречка"
 

Кропивничанка виборола медаль Чемпіонату України з легкоатлетичного кросу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований