27 квітня 2024, субота

Кропивницькі дзюдоїстки привезли 12 медалей з Дніпра

Дзюдоїстки обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» посіли друге командне місце на першому Всеукраїнському турнірі «Українка-2016» серед дівчат. На змаганнях, що проходили у Дніпрі 29 жовтня, юних кропивничанок випередили лише господарки. Третіми стали борчині Запорізької області. Про це Златополю повідомили у прес-службі обласної федерації дзюдо та самбо.
Вперше в історії українського дзюдо на татамі боролися дівчата не одного, а одразу декількох вікових дивізіонів: 2001-2002, 2003-2004 і 2005-2006 років нарождення. 133 учасниці розіграли медалі та кубки у 22-х вагових категоріях.
В активі представниць «Ніки» три перших, три других і шість третіх місць.
Чемпіонками змагань стали Анастасія Нестерчук, Вероніка Павлова та Еля Федірко. Зі «сріблом» додому повернулися Єлізавета Тимчук і Тамара Забойкіна. Третє місце посіли Ельнара Некрутенко, Валерія Солошенко, Вікторія Сокуренко, Соня Кухалішвілі,Марина Слуцька і Тетяна Синєок.
Віце-чемпіонкою турніру стала ще одна представниця Федерації дзюдо Кіровоградщини Олександра Вівчарик із маловисківського дитячо-юнацького центру «Вись».
Географія першого турніру, який проходив на двох татамі спорткомплексу СДЮСШОР №6 була наступна: Черкаська, Кіровоградська, Сумська, Запорізька, Чернігівська, Донецька, Одеська, Дніпропетровська, Київська, Полтавська, Харківська області та місто Київ.
фото прес-служби федерації
Кропивницькі дзюдоїстки привезли 12 медалей з Дніпра
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований