27 квітня 2024, субота

Кропивницькі баскетболісти були биті вдома «Черкаськими мавпами»

БК «Золотой вєк» не зумів гідно протистояти «Черкаським мавпам» у першій грі 1/8 Кубку України з баскетболу. Вчора, 2 листопада, у Кропивницькому наші баскетболісти поступилися з рахунком 91:124. Для «мавп» вояж до нашого міста став легкою прогулянкою. На майданчику факультету фізичного виховання грали дві різні за класом команди, в якій багаторічний учасник баскетбольної Суперліги з Черкас довів на практиці різницю між командою з Вищої ліги. Про це пише Златопіль  з посиланням на Гречку.
Різниця у майстерності стала помітною вже у стартових хвилинах, в якій гості безперешкодно забили поспіль 13 очок. Перші бали команда Андрія Білозерського набрала лише на 5-й хвилині чверті. За швидкими проходами гостей наші баскетболісти не встигали, програвали більшість підбирань. Суперники успішно пресингували і вже після першої чверті відправили кропивничан у нокдаун – 37:16.
Малюнок гри не змінився і в решті чвертей. Високим швидкостям, індивідуальній майстерноті баскетболісти «Золотого вєка» могли протиставити самовіддачу, відмінні дії Гліба Бузька і Богдана Сосоя, які взяли на себе роль лідерів. Спроби скоротити відставання переважно були за рахунок дальніх кидків, адже захист суперників мало що дозволяв господарям біля власного кільця.
Після третьої 10-хвилинки відставання господарів сягнуло 36 очок (64:100). У заключній чверті перевага «мавп» перетнула 40-очкову позначку, яку наші баскетболісти зуміли дещо скоротити до фінальної сирени – 91:124.
Вже після першої гри практично знято питання відносно команди, яка вийде до 1/4 фіналу, проте у Черкасах підопічні Андрія Білозерського повинні принаймні не гірше ніж сьогодні продемонструвати свої бійцівські якості, гідність, тим паче, що саме на вихід до Суперліги налаштовані кропивничани у нинішньому сезоні.
БК «Золотой вєк» (Кропивницький) – БК «Черкаські мавпи» (Черкаси) – 91:124 (16:37, 31:34, 17:29, 27:24).
БК «Золотой вєк»: Богдан Сосой (24 очка + 4 підбирання), Гліб Бузько (22+3), Костянтин Веліканов (9+4), Юрій Крамар (9+1), Олексій Масальський (8+2), Олександр Дробязко (7+4+8 результативних передач), Антон Роскошнй (7+1), Микита Мизь (5+1)
фото "Гречка"
 
Кропивницькі баскетболісти були биті вдома «Черкаськими мавпами»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований