28 квітня 2024, неділя

Хортингісти з Кіровоградщини стали чемпіонами України

На базі Листопадівської школи, що в Новомиргородському районі Кіровоградської області функціонує районний спортивний клуб «Воля» Новомиргородської федерації Хортингу. Про це пише Златопіль із посиланням на інтернет-видання Новомиргород.
За сприяння організатора і спонсора клубу Олександра Бабенка у школі створена відповідна база для успішного функціонування клубу. Спортивна зала школи обладнана необхідним інвентарем для проведення занять, а також гордістю школи стала тренажерна зала. Члени клубу одержують прекрасну спортивну підготовку, про що свідчать їх перемоги у обласних та Всеукраїнських змаганнях.
Нещодавно хлопці з клубу взяли участь у всеукраїнських змаганнях з хортингу, які відбулись 15-16 жовтня у м.Чернігів. І вкотре спортсмени СК «ВОЛЯ» разом з тренером Максимом Пишохою підтвердили свою високу майстерність. Виступаючи за збірну команду Кіровоградської області, чемпіонами України стали: Норцов Євгеній (до 60 кг), Василенко Юрій (до 35 кг), срібними призерами стали: Бабенко Богдан (абсолютна вагова категорія), Бондаренко Олексанр (до 55 кг), бронзові медалі здобули: Бояркін Олег(до 25 кг), Бережний Василь (до 60 кг серед дорослих 18-35 років).
Фото – інтернет-видання "Новомиргород"
 

Хортингісти з Кіровоградщини стали чемпіонами України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований