28 квітня 2024, неділя

Кропивницька “Зірка” програла “Олімпіку”

У 14 турі української Прем’єр-ліги “Зірка” з Кропивницького зазнала поразки від донецького “Олімпіку” 1:2, передає УНН-Центр з посиланням на прес-службу ФК “Олімпік”.
Перед свистком на перерву господарі поля, несподівано вийшли вперед. М’яч у ворота гостей влетів після удару Артема Фаворова — 1:0. Саме з таким рахунком команди пішли на перерву.
Проте визначальною частиною матчу виявилася друга. На 77-й хвилині “олімпійці” зрівняли рахунок: Максим Драченко потужно вистрілив зі штрафного — Євген Паст відбив м’яч, але першим на добивання встиг Кирило Петров, який і відправив м’яч у верхній ближній кут — 1:1. Через чотири хвилини донеччани забили переможний гол. Антон Поступаленко приголомшливо пробив з дальньої дистанції — м’яч від рук Паста влетів у ворота — 1:2.
Відзначимо, що статистичні показники підтвердили не випадковість перемоги підопічних Романа Санжара: вони більше володіли м’ячем (56/44 відсотки) і чотири рази (проти двох) поцілили у площину воріт опонента.
Нагадаємо, що у наступному турі “Зірка” зустрінеться із сусідом турнірної таблиці “Волинню”, а “Олімпік” прийматиме “Чорноморець”.
Фото – УНН
 

Кропивницька “Зірка” програла “Олімпіку”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований