13 травня 2024, понеділок

На домашні матчі “Олександрії” ходять чи не найменше вболівальників в країні

В ФК "Олександрія" – один з найгірших показників відвідуваності домашніх матчів в Україні. Про це свідчить інфографіка за підсумками 13-ти турів, інформує Златопіль із посиланням на Мою Олександрію.
"Олександрія" займає третє місце з кінця, обігнавши тільки Зорю і Сталь, які проводять домашні ігри на чужих стадіонах і це виправдовує низький показник. Для Олександрії такого виправдання немає. Фактично, це останнє місце серед команд, що виступають у рідних стінах.
"Моя Олександрія" звернулася за коментарем до директора ФК Олександрія Дмитру Китаєву:
"На жаль, навіть на топових матчах з Динамо і Шахтарем у нас було 3 тисячі глядачів на 7-тисячний стадіон. Я чув різні думки з цього приводу. І що матчі проходять пізно. Що стало холодно і вболівальники перестали брати на стадіон дітей і дружин. Деякі кажуть, що краще в телевізорі подивитися, що слабкий чемпіонат.
Тим часом, у нас є 1 700 постійних уболівальників, які ходять завжди. Ось, по суті, така підтримка команди, це наш кістяк. Вони йдуть на футбол, а не "подивитися" на топові команди – Динамо чи Шахтар.
Я здивований, коли люди говорять, що в місті немає розваг, але при цьому не використовують можливості два години цікаво провести час ", – прокоментував Китаєв.
Фото з сайту Моя Олександрія 
 

На домашні матчі “Олександрії” ходять чи не найменше вболівальників в країні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований