12 травня 2024, неділя

Представник федерацiї дзюдо Кiровоградщини став чемпiоном України

Член збiрної України з дзюдо, учасник Олiмпiйських iгор у Рiо-де-Жанейро Кеджау Ньябалi, довiв своє лiдерство у ваговiй категорiї до 90 кг на головному стартi року нацiонального календаря – особистом у та командному Чемпiонатi України. Про це пише Златопіль з посиланням на обласну федерацію дзюдо та самбо.
Дзюдоїст, який представляє на всiх змаганнях Київ i Кропивницький, зберiг за собою чемпiонський титул, вдало провiвши чотири сутички. У трьох iз них вiн перемiг достроково, а остання – стала повторенням минулорiчного фiналу, в якому Ньябалi протистояв головний суперник всього попереднього олiмпiйського циклу у вiдборi до Рiо-де-Жанейро, запорiжанин Вадим Синявський. Його Кеджау перемiг завдяки кидку на ваза-арi.
Iнший представник Федерацiї дзюдо Кiровоградщини, киянин Дмитро Лучин у вазi до 100 кг посiв п’яте мiсце.
Чемпiонат України з дзюдо проходив 18-20 листопада в легкоатлетичному манежi Київської мiської школи вищої спортивної майстерностi. На ньому були представленi 22 регiона. 315 учасникiв розiграли за три днi турнiру 14 комплектiв нагород в особистому та два комплекти – в командному.
фото – borba.ua
Представник федерацiї дзюдо Кiровоградщини став чемпiоном України
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований