18 квітня 2024, четвер

Як виступали юні гравці “Зірки” в ДЮФЛ

Після невдалого виступу трьох команд Академії в останньому турі першого кола, старт другої частини Дитячо-юнацької футбольної ліги у третій групі вищого дивізіону наші юні футболісти провели якнайкраще, завершивши його з загальним рахунком 20:1 на свою користь. Про це Златополю повідомили у прес-службі ФК “Зірка” Кіровоград.
Заради об’єктивності варто зазначити, що і наш суперник – “Херсон-47-ДЮСШ-3” – не з «бойової гвардії», і на момент ігор був аутсайдером у трьох турнірних таблицях, посідаючи передостаннє місце лише у групі U-15. Отже всі команди Академії ФК «Зірка» були зобов’язані брати три очки.
Після того, як Сергій Лавриненко став помічником головного тренера «Зірки», його 17-річними вихованцями почав опікуватися Сергій Таран. Із Херсона він разом зі своїми новими підопічними привіз розгромну перемогу з рахунком 5:0. М’ячі у ворота господарів забивали Богдан Чепіга (двічі), Владислав Загоруйко, Іван Пушкаренко та Ярослав Дашко.
Команда Академії U-15 разом зі своїми старшими колегами теж проводила свою гру в гостях. Вона стала єдиною, яка не змогла показати максимальний результат у звітному турі, задовольнившись нічиєю – 1:1, хоча була близькою до звитяги. Зусиллями Владислава Дяченка кіровоградці відкрили рахунок і надалі грали на утримання. За 5 хвилин до фінального свистка суперники виконали один дальній удар із центра поля за комір нашому воротарю, забравши у підопічних Антона Антонова перемогу.
Наші футболісти U-16 і U-14 свої матчі проводили вдома і відіграли їх блискуче. 16-річні футболісти Андрія Антонова від стартового свистка взяли ініціативу у свої ноги і не дозволяли легковажності, граючи агресивно та водночас обережно. Впевнена перемога з рахунком 4:0 стала закономірним результатом цього протистояння. Дублями відзначилися Владислав Козаченко та Данило Фальковський. 
Просто неймовірну результативність продемонстрували 14-річні вихованці Андрія Горбаня, які вколотили суперникам аж 10 сухих м’ячів і навіть це була не межа. Гра проходила на одні ворота, де гравці «Зірки» дозволяли собі все, що самі бажали. Їм було до снаги завершити матч з рахунком 18:0, однак на заваді стала реалізація моментів. Та й 10 голів, авторами яких стали Владислав Штанько (5), Андрій Савіцький (2), Сергій Грабов, Олексій Стойко та Дмитро Олійник – рекорд для наших футболістів, який стане орієнтиоом для всіх команд Академії.
Вчора, 12 листопада, відбулися догравання перенесених матчів, в яких гравці Академії «Зірки» участі не брали, після чого турнірна таблиця на зимове міжсезоння набула наступного вигляду.
 
Як виступали юні гравці “Зірки” в ДЮФЛ
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований