29 вересня 2024, неділя

Кропивницькі дзюдоїсти посіли призові місця на Всеукраїнському турнірі

Чималу кількість призових місць здобули кропивницькі борці на Всеукраїнському турнірі з дзюдо Nation’s young stars, що 10 лютого відбувся у столиці. Про це Златополю повідомили у прес-службі обласної федерації дзюдо та самбо.
Він зібрав понад 250 юних дзюдоїстів 2006-2008 років народження з 20 команд, 12 областей України у легкоатлетичному манежі Київської школи вищої спортивної майстерності.
Нашу область на змаганнях представляли вихованці комплексної ДЮСШ №3 міської ради Кропивницького та обласної комплексної ДЮСШ «Ніка»
Серед восьми дзюдоїстів, вихованців тренера Володимира Долгіх з третьої спортивної школи, сімом підкорився п’єдестал. Шість нагород здобули борці КДЮСШ №3 2007 року народження. Виграв змагання Антон Пільгуй (32 кг), а Петро Зирянов (38 кг) і Віктор Новак (29 кг) зупинилися в кроці від перемоги, програвши фінальні сутички. Третє місце посіли Владислав Білінський (27 кг), Володимир Рудченко (38 кг) і Андрій Смілянцев (46 кг). Євген Рудченко (32 кг) посів третє місце у наймолодшій віковій групі учасників 2008 р.н. Без медалі додому повернувся лише Олександр Жалінський, програвши поєдинок за «бронзу», проте п’яте місце додало йому важливого змагального досвіду, що допоможе перемагати в подальшій спортивній кар’єрі. 
2017-02-12 1Дев’ять медалей привезли до Кропивницького дзюдоїсти обласної комплексної ДЮСШ «Ніка», яких тренують Олексій Лоскутов, Оксана Корінь і Роман Зієров. У борців 2006 р.н. чемпіонами турніру стали Тарас Нельзев і Михайло Хорошайлов. Ігор Лоскутов і Данило Горбатенко завершили змагання цієї вікової категорії другими. Три медалі взяли вихованці «Ніки» 2007 р.н. – Єгор Березовський виграв турнір, Назар Солонченко та Іван Ющенко стали другими. Треті місця серед юнаків 2008 р.н. посіли Кирило Горбатенко та Юрій Притиковський.
Кропивницькі дзюдоїсти посіли призові місця на Всеукраїнському турнірі
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований