29 вересня 2024, неділя

Спортсмен-паралімпієць з Кропивницького отримуватиме стипендію від Президента України

В Указі Президента України № 52/2017 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» зазначено нашого земляка – Зінов'єва Євгена Вікторовича – чемпіона XV літніх Паралімпійських ігор 2016 року з футболу. Йому призначено стипендію у розмірі 15 тисяч гривень.
Про це інформує офіційний портал Кіровоградської обласної ради.
Довідково:
Євген Вікторович Зінов'єв народився 15 грудня 1987. Український футболіст, чемпіон і срібний призер літніх Паралімпійських ігор. Кандидат у майстри спорту України. Займається у секції футболу Кіровоградського обласного центру«Інваспорт».
Має нагороди:
Орден «За заслуги» II ст. (4 жовтня 2016) — За досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в місті Ріо-де-Жанейро (Федеративна Республіка Бразилія), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України.
Орден «За заслуги» III ст. (17 вересня 2012) — за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.
Фото – зі сторінки Євгена в соцмережах
Спортсмен-паралімпієць з Кропивницького отримуватиме стипендію від Президента України
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований